Pleisterwerken

  • Glad pleisterwerk is de voorwaarde voor perfect schilderwerk.
    Glad pleisterwerk is de voorwaarde voor perfect schilderwerk.

Pleisteren van binnenmuren

Als doorwinterd stukadoor ontwikkelden we bij Strac een ongeëvenaarde vakmanschap voor hoogwaardig, kwalitatief en duurzaam pleisterwerk voor binnenmuren. Alles voor perfect pleisterwerk!

Pleisterwerken binnen door STRAC gerealiseerd

Hoogwaardig pleisterwerk

Bij Strac gebruiken we enkel kwalitatieve materialen en pleistertechnieken met veel aandacht voor detail om een verfijnde afwerking te garanderen. Wij streven er niet enkel naar om een esthetisch aantrekkelijk uitstraling te creëren, maar ook om duurzaamheid te waarborgen. Ons hoogwaardig pleisterwerk biedt een tijdloze elegantie en het is daarom een solide investering op lange termijn.

 

Mag het wat meer zijn?

Ontdek ons unieke 3-lagensysteem
Traditioneel pleisterwerk biedt een goeie basis. Maar zelfs na grondig opschuren blijft altijd wat ruwheid aanwezig en dit zie je doorheen het schilderwerk. Daarom ontwikkelde Strac een unieke eigen techniek die duurzaamheid en stootvastheid combineert met een ongezien glad oppervlak: het 3-lagensysteem. Hierbij worden diverse plamuurtechnieken, zoals een toplaag met spuitplamuur, gecombineerd tot een zeer kwalitatief eindresultaat.

Speciale pleistertechnieken

Strac staat je graag bij met decoratieve stuctechnieken. Heb je een specifieke afwerking in gedachten of wil je hierover meer info?
We staan voor je klaar met al onze stuc-expertise.

Meer over onze decoratieve technieken

Kies voor een sublieme binnenafwerking 

Plaatsen van Argenta Invisidoor

Strac is een erkend installateur van Argenta Invisidoor®.

Meer over Argenta Invisidoor®

Argenta Invisidoor

Raamafwerking met Gyproc Platinum dagkanten

Strac werkt de dagkanten van ramen niet met het klassieke hoekprofiel maar af met Gyproc Platinum dagkanten. De afwerking ziet er niet enkel strakker uit, ook de typische barstvorming bij hoekprofielen blijft uit. Een duurzamer eindresultaat, dus.

Gyproc Platinum dagkanten vormen geen koudebruggen, hebben een hogere isolatiewaarde, en zijn ongevoelig aan schimmelvorming. De perfecte oplossing voor badkamerramen, dus.

Naadloos inwerken van ledstrips

Naadloos inwerken van ledstrips

Ledstrips die naadloos verzonken zijn in een wand of plafond? Eén van onze specialiteiten!

Pleisteren van je gevel

Buitenpleisterwerk of crepi geeft je gevel een strakke moderne touch. Het kan zowel toegepast worden bij nieuwbouw als bij renovatie van een oude gevel. Het buitenpleisterwerk van Strac is zelfreinigend, duurzaam en glad.

Een groot verschil met traditionele crepi waar je een korrelige structuur hebt en waar vuil dus aan blijft hangen. Vanaf de bewapening worden 2 lagen plamuur aangebracht en daarbovenop komen nog eens 2 verflagen Het effen getrokken geveloppervlak oogt fenomenaal strak en zorgt voor een stevige beschermlaag tegen het wisselvallige Belgische weer.

6 voordelen van crepi of buitenpleisterwerk van Strac

  • Het zorgt voor een strakke, moderne look
  • Het is verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Het kan tegen een stootje (mits bewapening) en is dus zeer duurzaam
  • Het is glad en daardoor zelfreinigend
  • Het beschermt je gevel tegen barsten die soms ontstaan onder invloed van het weer
  • Het is waterdicht en toch dampdoorlatend (voorkomt schimmels)
Pleisteren van je gevel